THE LOST LEGACY

Jeste li za još avanture? Vraća nam se Uncharted!

05.12.2016 u 15:35

Bionic
Reading

Najnovija avantura iz Naugty Doga vraća se u svijet Uncharteda te se odvija nakon svršetka četvrtog nastavka

Uncharted: The Lost Legacy službeno je najavljen tijekom nedavno završenog PlayStation Experiencea. Autori se zaklinju da ćemo u njoj uživati puno dulje nego u sličnom dodatku za The Last of Us pod imenom 'Left Behind'.

Vijest je pristigla u sklopu službenog razotkrivanja Uncharted: The Lost Legacyja, a predstavili su ih Naughty Dog, Claudia Black i Laura Bailey - glumice koje će glumiti glavne likove - Chloe i Nadine.

Ekspanzija se zbiva nakon Uncharteda 4 i temelji na mnogim mehanikama na koje smo navikli. Koncept 'proširene linearnosti' koji igračima nudi veći prostor za igranje i dodatne opcije se širi dok Chloe kao glavni lik uvodi drukčiji osjećaj igre zahvaljujući osvježenim borbenim mehanikama.

Uncharted: The Lost Legacy prvotno je razvijan kao čisti DLC, no proširio se do te točke da ga je Naughty Dog izbacio kao nezavisnu igru. Usredotočit će se na odnos između Nadine i Chloe te će prikazati ratom uništenu Indiju kao jednu od 'pozadina' - razvijajući se sve dublje kako napredujemo u kampanji.