SLOBODOUMNA KINESKINJA

Jeftine provokacije Bai Ling

25.11.2014 u 07:11

Bionic
Reading

U intervjuima Bai stalno ističe kako mediji prezentiraju iskrivljenu sliku o njenom karakteru – umjesto sramežljive curice koja voli umjetnost, žuti tisak prikazuje ludu Kineskinju koja obilazi premijere i pokazuje svoje bradavice

Ovo posljednje se opet dogodilo, i to na premijeri njenog novog filma 'The Key' u kojem glumi zajedno s Davidom Arquetteom. Haljinica joj više nalikuje na unterveš s dodacima nego na večernju toaletu.

Prije tri tjedna Bai je također uživala u pažnji paparazza te im se nije libila pokazati svoje intimne dijelove. Bilo je to na 'Star Wars' konvenciji među hrpetinom fanova i 'geekova' koji su uživali u prisutnosti ove kineske ljepotice.

Za one koji nisu upoznati, Bai je nastupila u trećem nastavku 'Ratova zvijezda', gdje je glumila Senatoricu Banu Breemu. Nažalost, ona nije došla do izražaja u finalnoj verziji filma, jer je George Lucas njene scene izrezao iz filma. Šuška se da se Lucasu nije dopala duplerica koju je Bai snimila za časopis Playboy. Kakav konzervativac!