noćni način rada

Je li moguće? Facebook konačno uvodi dugo očekivanu novost

14.08.2019 u 10:48

Bionic
Reading

Popularna društvena mreža prema najnovijim dostupnim informacijama već neko vrijeme radi na adaptaciji svojeg korsiničkog sučelja u sve popularniji 'dark mode'

Čini se da su svi proizvođači mobilnog softvera postali opsjednuti Dark Modeom (noćnim modom rada) - posebnim vizualnim dizajnom sučelja mobilnih aplikacija koji nije naporan za oči i koji troši manje struje (ako smartfon ima OLED panel).

Nakon što su čak i proizvođači operativnih sustava sproveli uvođenje popularnog načina rada, došao je red i na Facebook koji, prema svemu sudeći, polako progurava i svoju verziju popularnog načina rada.

Iza vijesti stoji poznata insajderica Jane Manchun Wong koja je u objavi razotkrila da društvena mreža trenutno testira noćni mod rada - i to u sklopu svoje aplikacije za Android.

TEHNO SAVJETI

Vjerojatno ih ne znate: Isprobajte ovih pet zanimljivih trikova za Facebook

Pogledaj galeriju

Ima tu još posla

Wong je svoje otkriće podjelila i na Twitteru gdje je objavila i par prvih slika novog moda. Sudeći prema njihovom trenutnom stanju, rekli bismo da Facebooku treba još dosta vremena prije nego što noćni mod rada potpuno i uspješno integrira u svoju super popularnu aplikaciju.