REZERVIRAJTE 14.4.

Internet posvuda i koncert Tonyja Cetinskog za drugu godišnjicu Magente 1

27.03.2018 u 12:09

Bionic
Reading

Povodom drugog rođendana Magente 1, paketa koji objedinjuje internetske, mobilne i TV usluge, Hrvatski Telekom najavio je koncert Tonyja Cetinskog na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu

Poseban rođendanski poklon predstavljen je na prvoj Facebook live 360 press konferenciji u Hrvatskoj, tijekom koje jeTony Cetinski najavio je kako će na koncertu, koji će biti održan 14. travnja, ugostiti mlade pjevačke nade Juru Brkljaču, Marka Kutlića i Davida Temelkova. Podršku će im pružiti i TonyC Orchestra s 11 gudačica.

  • +18
Facebook live 360 povodom drugog rođendana Magente 1 Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Koncert ćete pratiti uživo putem MAXtv-a, aplikacije MAXtv To Go te tportala kao i na službenoj stranici HT-a na Facebooku te službenom HT-ovom kanalu na servisu YouTube.

Novi album Tonyja Cetinskog Kao u snu premijerno će biti objavljen na dan koncerta 14. travnja i bit će dostupan ekskluzivno za besplatni download na mobilnoj aplikaciji Moj Telekom.

Internet posvuda za 49 kuna

HT u sklopu proslave rođendana Magenta 1 nudi i uslugu Internet posvuda. Za 49 kuna mjesečno HT svojim korisnicima kućnog interneta omogućuje 30 GB internetskog prometa koga mogu koristiti gdje god se nalazili. Usluga je dostupna uz dodatni prijenosni router kome nije potreban električni priključak kako bi korisnika opskrbljivao internetom i izvan njegovog doma.

Četiri od pet korisnika interneta koristi mobilni internet, i to najviše za pregledavanje društvenih mreža (75 posto), a gotovo svaki drugi za video streaming (43 posto). Čak 48 posto korisnika želi tijekom putovanja gledati ono što voli gledati na smartfonima ili tabletima, a njih 58 posto žele imati svoju ponudu sa sobom na godišnjem odmoru, poručuju iz HT-a.

Usluga Internet posvuda uključuje neograničen promet za gledanje usluge MAXtv To Go. Za sve one kojima neograničena televizija u pokretu i dodatnih 30 GB za ostale sadržaje nisu dovoljni, za korištenje interneta izvan doma, mogu nadograditi svoj paket sa dodatnih 20 GB za 40 kuna.

Lakši pristup sadržajima online

'Stalan rast broja korisnika usluge Magenta 1 na njih preko 130 tisuća pokazuje da naši građani žele premium uslugu i sadržaj. U Magenta 1 mogu ući samo najbolje usluge, a ponudu kontinuirano nadopunjujemo. Ovog proljeća postojeću ponudu odlučili smo proširiti dodatnom uslugom interneta za van, Internet posvuda, koja će korisnicima omogućili još lakši pristup svim sadržajima.

Vjerujem da ćemo novim ulaganjima u infrastrukturu i ponudu nastaviti privlačiti nove korisnike te se još jače pozicionirati kao vodeći pružatelj telekom usluga u Hrvatskoj', istaknula je Nataša Rapaić, članica uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Magenta 1 predstavlja premium koncept ponude telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj koji korisnicima omogućuje niz pogodnosti – korisnici dobivaju dodatne gigabajte ulaskom u M1, mogućnost mijenjanja TV paketa svaki mjesec i to bez naknade i slično.

Za sve ljubitelje serija i filmskih minuta tu je opcija Stream On koja omogućuje neograničeno gledanje video sadržaja putem mobilnih aplikacija HBO GO, Pickbox, Youtube i Netflix i MAXtv To Go na mobilnim uređajima te aplikacije po izboru bez potrošnje internetskog prometa.