SHADOWRUN HONG KONG

Igrači su novi Shadowrun financirali za dva sata!

20.01.2015 u 14:28

Bionic
Reading

Shadowrun: Hong Kong bit će već treća igra u samo nekoliko mjeseci što je u ovom slučaju samo potvrda dobrog posla koji radi ekipa iz studija Harebrained Schemes

Shadowrun Returns na tržištu se pojavio sredinom prošle godine kao reboot slavne franšize koja je između 1993. i 2007. dobila četiri naslova.

Igrači su izvrsno reagirali na Kickstarteru i izdašno donirali projekt, a i kritike su po izlasku bile sasvim solidne.

Nekoliko mjeseci kasnije, objavljen je i prvi DLC 'Dragonfall'. On je pak bio toliko briljantan da ge je studio ubrzo pretvorio u samostalni naslov pod imenom 'Shadowrun: Dragonfall – Director's Cut'.

Na krilima tog uspjeha razvojni je studio brzo krenuo u razvoj novog dijela franšize. Na Kickstarteru su tako prije nekoliko dana ponudili Shadowrun: Hong Kong.


Objasnili su igračima da će se igra na tržištu pojaviti i bez njihovih donacija, no ako se prikupi barem 100.000 američkih dolara, taj će novac biti iskorišten za značajno poboljšanje iskustva.

Taj je novac sakupljen u dva sata (!), a sada, nekoliko dana kasnije iznosi više od pola milijuna dolara. Sredstva će se prikupljati još 29 dana. Igra bi se na tržištu trebala pojaviti sredinom ove godine