MOBILNI NOVITETI

Huawei u Zagrebu predstavio novu P30 seriju

16.04.2019 u 16:48

Bionic
Reading

Kineski proizvođač u Zagrebu je predstavio najnovije perjanice svoje ponude smartfona - luksuzne Androide Huawei P30 i P30 Pro

Huawei, je u Hrvatskom domu likovnih umjetnika u Zagrebu predstavio svoju P30 seriju pametnih telefona. Nove mobilne perjanice predstavljene su 26. ožujka na događaju u Parizu.

Uzvanicima se obratio i Norman Mueller, direktor marketinga Huaweija za Hrvatsku i Sloveniju.

'Izuzetno smo ponosni na novu Huawei P30 seriju kojom smo korisnicima omogućili dosad neviđene mogućnosti na pametnom telefonu. Kamera je oduvijek bila u fokusu naše P serije, a u suradnji s Leicom kontinuirano postižemo zapažene rezultate na ovom području. No, nije samo kamera na ovom uređaju vrhunska, kroz proces razvijanja pomno smo pazili da svaki element ovog uređaja bude najbolji dosad, a sudeći po interesu koji smo izazvali kod potrošača, uspješno smo realizirali svoj plan', istaknuo je Norman Mueller tijekom obraćanja gostima.

  • +8
Poznati na predstavljanju smartfona Huawei P30 Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Huawei P30 Pro dolazi s četverostrukom Leica kamerom koja omogućava 5X optički zoom, 10X hibridni zoom i 50X digitalni zoom. Kamere Huaweija P30 Pro dolaze sa SuperSpectrum senzorom pa se upija puno više svjetlosti, a fotografije izgledaju bolje nego na prijašnjem modelu.

Osim unaprijeđene kamere, povećan je i kapacitet baterije, unaprijeđeno je sučelje EMUI 9.1, a za otključavanje pomoću skeniranja otiska prsta više nije potrebno podizati uređaj s površine jer je čitač otiska prsta sada integriran ispod zaslona.