novo sučelje

Huawei redizajnirao AppGallery trgovinu, evo što je novo

29.03.2021 u 10:34

Bionic
Reading

Huawei je predstavio svoje potpuno novo sučelje za AppGallery trgovinu u Europi

Nova AppGallery trgovina dizajnirana je za otkrivanje s poboljšanom navigacijom i lokaliziranim sadržajem, a developerima olakšava stvaranje dubljih interakcija s korisnicima.

Lakše do aplikacija uz karticu 'Istraživanje'

S korisničkim iskustvom u središtu potpuno novog AppGallery sučelja, Huawei se usredotočio na interakciju, omogućujući prikazivanje aplikacija pomoću upečatljivih vizuala i komplementarnih digitalnih sadržaja do kojih korisnici mogu doći u manje koraka. Na ovaj način izlaže se i promovira veći broj aplikacija developera, istovremeno osiguravajući publici da ih otkrije, kažu iz tvrtke.

Na novoj kartici ‘Izdvojeno' su aplikacije sada predstavljene u obliku kartice. To znači da je korisnicima ne samo lakše pronaći aplikacije i igre koje je odabrao AppGallery tim, već mogu dobiti i mnogo relevantniji sadržaj, uključujući članke, stručne vodiče i kritike. Istaknute kartice također su redovito ažurirane, s novim sadržajem na vrhu, kako bi korisnici uvijek prvo pogledali relevantni sadržaj.

Odmah ispod kartice 'Izdvojeno' na novom sučelju su kartice 'Pokloni' i 'Nagrade', koje su među najpopularnijim značajkama među aktivnim korisnicima. Kartica 'Pokloni' nudi bogate promocije, a većina njih je lokalizirana što generira povećanu interaktivnost s korisnicima. Odjeljak 'Nagrade' korisnicima omogućuje preuzimanje besplatnih pogodnosti, što može uključivati besplatne premium usluge na određeno razdoblje ili dodatne kredite koji će se koristiti u igri.

Aplikacije i igre sada se mogu otkriti s dvije ekskluzivne kartice koje korisnicima pružaju poboljšano i usmjereno iskustvo otkrivanja novih aplikacija. Huawei je također osvježio stranice recenzija u AppGalleryju kako bi korisnicima olakšao otkrivanje prethodnih recenzija i ocjena.