PODRŠKA

HT sponzorira Tvitomaniju

30.04.2013 u 20:47

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom postao je pokrovitelj komunikacijskih tehnologija na regionalnoj konferenciji o društvenim mrežama Tvitomaniji, koja će biti održana od 8. do 12. svibnja u Novom Vinodolskom

Tvitomanija će okupiti marketinške i PR stručnjake, političare i političke konzultante, poduzetnike, novinare, osobe iz javnog života i community menadžere iz cijele regije.

Na konferenciji će biti riječi o svim sferama života u kojima su društvene mreže napravile revoluciju - komunikacijama, sportu, medijima, obrazovanju, politici, modi, znanosti, biznisu, umjetnosti, kulturi…

U sklopu predavanja, panel diskusija i radionica govorit će se o prednostima koje pojedincima i kompanijama donosi aktivna i kvalitetna nazočnost na društvenim mrežama.

Predstavnici raznih tvrtki i stručnjaci za komunikaciju razgovarat će o tome na koje sve načine Twitter, Facebook, YouTube, Instagram, Foursquare, Pinterest, Tumblr, Vine i mnoge druge društvene mreže mogu pomoći da se kvalitetno pozicioniraju u sve široj internetskoj zajednici.

Očekuje se dolazak više od tisuću aktivnih korisnika društvenih mreža u Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom.

'Drago nam je što smo postali partner najveće regionalne konferencije o društvenim mrežama. Na Tvitomaniji ćemo prezentirati strategiju sudjelovanja HT-a na društvenim mrežama, ali i dosege T-Bloga koji svakim danom stječe sve više poklonika', rekla je Maja Weber, direktorica Odjela za odnose s javnošću HT-a.

Više informacija o konferenciji može se doznati na siteu www.tvitomanija.me/hr