AKCIJA

HT daruje Samsungov Smart TV uz Magentu 1

04.04.2016 u 16:07

Bionic
Reading

U paketu Magenta 1 HT između ostalog nudi Samsungov Galaxy J3, uz koji dolazi na poklon Samsung Smart TV s ekranom od 82 centimetra, za samo 98 kuna odmah i 90 kuna mjesečno u tarifi Najbolja Imam sve

Hrvatski Telekom još je jednom odlučio iznenaditi svoje korisnike i sve one koji će to tek postati, novim i jedinstvenim konceptom ponude telekomunikacijskih usluga - Magenta 1. Svijet je to besplatnih dodatnih pogodnosti u kojima mogu uživati svi članovi kućanstva, a donosi spajanje svih fiksnih i mobilnih usluga uz niz benefita na poklon.

Uz neograničene razgovore prema svim fiksnim mrežama i 1.000 minuta prema mobilnoj mreži, Magenta 1 svoje korisnike još i više približava svijetu nudeći 500 minuta prema fiksnim brojevima u državama Europske Unije. Paket donosi i još brži fiksni i mobilni internet te popust na mjesečnu naknadu za svaku mobilnu tarifu u kućanstvu za minimalno dvije mobilne tarife.

Ljubitelje filmova, serija i sporta sigurno će razveseliti i jedan od TV paketa, uključujući i jedinstven TV paket Premium sve koji sadrži sve što mogu poželjeti članovi jednog kućanstva: MAXSport Plus, HBO Premium, Prošireni paket i Pickbox.


No ni to nije sve, jer u Magenta 1 svijetu nalazi se i zavidna ponuda uređaja od kojih je najtraktivniji Samsung Galaxy J3, uz koji dolazi na poklon Samsung Smart TV s ekranom od 82 centimetra, za samo 98 kuna odmah i 90 kuna mjesečno u tarifi Najbolja Imam sve.

U svijet Magenta 1 mogu ući svi korisnici koji u kućanstvu koriste internetsku vezu i najmanje jednu mobilnu liniju Hrvatskog Telekoma, i, naravno, oni koji se odluče svoju pristup online svijetu proširiti uslugama HT-a.

Kako bi proslavio pokretanje Magenta 1 svijeta, Hrvatski Telekom je građanima Zagreba i njihovim gostima poklonio spektakl na Trgu bana Josipa Jelačića: besplatan koncert velikana hrvatske popularne glazbe Gibonnija i Olivera Dragojevića.

Glazbeno slavlje je u subotu 2. travnja u samom središtu Zagreba okupilo preko 20.000 ljudi, a show je počeo impresivnim 3D mappingom negdašnje zgrade na uglu Praške ulice i Trga bana Jelačića.

Od prve pjesme Činim pravu stvar pa sve do kraja dvosatnog spektakla publika je zajedno s Gibonnijem i Oliverom pjevala njihove bezvremenske hitove, kao i nove pjesme sa zajedničkog albuma Familija.

Uzbudljivu glazbenu večer obogatili su i posebna gošća Honey Larochelle, vokalna solistica Brand New Heaviesa te Gradski zbor Brodosplit. Trg bana Jelačića bio je brandiran u magenta boju, od tisuća balona do pročelja zgrada. Voditelj programa bio je Ivan Šarić