OPEN SOURCE

Hrvatski Neuralab u top 5 agencija na svijetu: WordPress im dodijelio važno priznanje

05.10.2023 u 18:08

Bionic
Reading

Neuralab, zagrebačka agencija specijalizirana za razvoj složenih web i eCommerce rješenja, dobila je prestižno priznanje od strane WordPress zajednice. Na WordCamp Europe u Grčkoj, Neuralabu je dodijeljena The Open Source Champion nagrada koja ih je rangirala među pet najboljih WooExperts agencija u svijetu, izvijestili su iz tvrtke. Ovo priznanje dolazi tri godine nakon što su bili proglašeni najboljom agencijom za razvoj eCommerce rješenja, temeljenih na WooCommerce sustavu, i jedinom WordPress VIP partnerskom agencijom u srednjoj i istočnoj Europi

WooExperti su provjerene agencije specijalizirane za WooCommerce rješenja, odnosno WooCommerce tehnologiju. WooExpert status donosi odgovornost i rigoroznu provjeru od strane WordPress i WooCommerce tima kako bi se osigurala visoka razina kvalitete usluga.

'Neuralab je dugogodišnjim angažmanom i izuzetnim radom dokazao kvalitetu i inovativnost, posebice kroz primjenu Open Source tehnologije u razvoju digitalnih rješenja', izjavio je Krešimir Končić, CEO Neuralaba.

Istaknuo je kako ekskluzivni pristup WordPress ekosustavu, kojeg čine agencije, pružatelji hostinga i proizvođači raznovrsnih integracija, uz suradnju internih i eksternih timova - ključan za uspjeh svakog WordPress projekta, kao i njihovih priznanja.

Osim zbog najviše razine kvalitete rada, WordPress je Neuralab proglasio Open Source svjetskim šampionom i zbog doprinosa WordPress zajednici.

'Neuralab se istaknuo aktivnim dijeljenjem znanja, suradnjama, organizacijom različitih događanja i konferencija', izjavio je Končić, poput WooCommerce meetupa ili Nominis podcasta s više od 60 epizoda.

Neuralab aktivno sudjeluje i u razvoju različitih web tehnologija koje trgovcima pomažu u praćenju funkcionalnih trendova, poput integracija s NFT-ima te plaćanja putem WS Paya ili Keks Paya, kao i na projektima od društvenog utjecaja u koje se ugrađuje WordPress Open Source tehnologija, izvijestili su iz tvrtke.