MWC 2023

Honor je u Barceloni predstavio najnovije uzdanice: Magic5 serija i Honor Magic Vs dolaze na zapadno tržište

27.02.2023 u 16:57

Bionic
Reading

Honor Magic5 Lite na europsko tržište dolazi ove veljače po cijeni od 369 eura. Honor Magic Vs i Honor Magic5 Pro doći će kasnije

Honor je na Mobile World Congressu 2023 u Barceloni predstavio dual-flagship strategiju na globalnom tržištu, najavivši globalnu dostupnost serije Honor Magic5 i preklopnog telefona Honor Magic Vs – najnovijih iteracija postave Honor Magic serije.

Honor je predstavio i najnoviji dodatak obitelji Honor Magic serije – Honor Magic5 Lite koji u Hrvatsku dolazi u ožujku.

Honor Magic5 Lite: dugotrajna baterija u tankom kućištu

Prvi novopredstavljeni uređaj kojeg ćemo vidjeti na hrvatskom tržištu je Honor Magic5 Lite, dostupan od ožujka. Njegov 6,67-inčni zakrivljeni OLED zaslon s brzinom osvježavanja do 120 Hz podržava razlučivost od 2400x1080 piksela i prikazuje do 1,07 milijardi boja. Honor Magic5 Lite nasljeđuje dizajn glavnog modela Magic serije s moćnim sustavom trostruke kamere – koji se sastoji od 64 MP glavne kamere, 5MP širokokutne kamere i 2MP makro kamere.

Uređaj je lagan i tanak te donosi bateriju od 5100 mAh koja podržava do 29 sati YouTube Music streaminga, 24 sata YouTube streaminga, 19 sati TikTok pregledavanja, do 21 sat istraživanja društvenih medija ili 11 sati igranja.

Novi flagship telefon Honor Magic5 Pro

Honor Magic5 Pro pokreće Snapdragon 8 Gen 2 poduprijet softverom MagicOS 7.1 temeljenom na Androidu 13.

Flagship nudi kombinaciju trostruke glavne kamere koja se sastoji od 50 MP širokokutne kamere, 50 MP ultra širokokutne kamere i 50 MP telefoto kamere.

Preklopni telefon Honor Magic Vs dolazi na svjetsko tržište

Prvi Honorov preklopni flagship koji je debitirao izvan Kine nudi velik zaslon i jake performanse.

Pokreće ga Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 i Honor MagicOS 7.1 temeljen na Androidu 13. Tanak i lagan telefon s baterijom od 5000 mAh koristi sofisticiranu strukturu šarke te se preklapa bez razmaka i kada se otvori ima gotovo potpuno ravan zaslon.

Boje, cijene i dostupnost

Honor Magic5 Lite, pametni telefon namijenjen osobama sa stilom, u Hrvatskoj je dostupan od 1. ožujka u crnoj i smaragdno zelenoj boji. Može se kupiti kod svih operatera i maloprodajnih partnera po cijeni od 369 eura.

Informacije o cijenama i dostupnosti modela Honor Magic5 Pro i Honor Magic5 Vs bit će objavljene naknadno.