NIANTIC IDE DALJE

Harry Potter za proširenu stvarnost stiže već ovog petka

19.06.2019 u 11:18

Bionic
Reading

Ako ste ljubitelj mlađahnog čarobnjaka, a volite igre koje vas potiču na kretanje, ovo bi mogla biti prava stvar za vas

Harry Potter: Wizards Unite je najnovija videoigra u proširenoj stvarnosti koja dolazi od autora Pokemona GO i Ingressa. Tvorci iz Niantica prvotno igru su prvotno testirali na području Australije i Novog Zealanda, no ovog petka lansirat će ju globalno.

Premda se radi o naslovu koji će bez dvojbe privući tone fanova, pitanje je kada će on postati globalno dostupan s obzirom da znamo da je Pokemon Go imao dosta problema pri globalnom lansiranju - neke regije su ga dobile puno kasnije od drugih.

GEJMING

Ovo su najbolje UbiSoftove igre ovogodišnjeg E3-ja

Pogledaj galeriju

Drugim riječima, premda službeni Nianticov Twitter sugerira da ćemo svi bacati čarolije prije vikenda, predlažemo da sve uzmete s rezervom.

A što je sa samom igrom? O čemu se radi?

Prema onome što je do danas bilo dostupno javnosti, Wizards Unite je vrlo slična shema Pokemonu Go, samo sa dodatnim mehanikama koje se možda neće svidjeti igračima koji bi samo šetali i bacali čarolije.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Niantic

Bilo kako bilo, ne dvojimo da će Wizards Unite imati hrpu igrača na sam dan lansiranja te da će biti vrlo veliki konkurent Dragon Questu i Minecraftu koji također ulaze u sve aktualnije tržište igara u proširenoj stvarnosti.