U AKCIJI I VIPNET

Građanima pogođenim poplavama osigurana besplatna komunikacija

19.05.2014 u 14:33

Bionic
Reading

Svim korisnicima Vipa i Tomata pogođenim poplavama pozivom u Vip Službu za korisnike bit će omogućeni besplatni pozivi i SMS poruke prema svim mrežama te besplatan podatkovni promet unutar Republike Hrvatske. Mobilni Facebook bit će besplatno dostupan na razini cijele Hrvatske radi lakšeg organiziranja prikupljanja pomoći za poplavljena područja. Besplatna komunikacija obuhvaća privatne i poslovne korisnike

Nakon što je Hrvatski telekom svim stradalnicima u prihvatnim centrima na područjima stradalima od poplave osigurao besplatani+ internet i Wi-Fi zone, kao i dovoljne količine SIM kartica i bonova kako bi mogli nesmetano komunicirati, u sličnu akciju uključio se i Vipnet. Korisnici Vipneta s pogođenih područja primit će SMS s informacijom o odobrenju besplatne komunikacije koja podrazumijeva neograničenu glasovnu komunikaciju prema svim mrežama, SMS komunikaciju te podatkovni promet unutar Republike Hrvatske.

Kriterij za odobrenje besplatne komunikacije ispunjavaju korisnici koji su na bilo koji način koristili mobilnu mrežu Vip na područjima pogođenim poplavama u protekla dva dana. Mobilni Facebook besplatno je dostupan svim Vipovim korisnicima na području čitave Hrvatske kako bi se olakšao proces organiziranja i slanja humanitarne pomoći najugroženijim područjima.

Korisnici će o prekidu besplatne komunikacije biti obaviješteni SMS porukom nakon ukidanja izvanrednih mjera obrane od poplave.