santa tracker

Google opet briljira, pogledajte što su ovih blagdana priredili vama i vašoj djeci

23.12.2022 u 14:26

Bionic
Reading

Ako imate klince koji su ludi za Božićem ili sami tražite malo blagdanske razbibrige, bacite pogled na Googleov ovogodišnji Santa Tracker

Već tradicionalno Google svakog prosinca korisnicima omogući pristup interaktivnoj web stranici i pripadajućoj aplikaciji Google Santa Tracker, ili Slijedi Djeda Božićnjaka, kako stoji prevedeno na stranici lokaliziranoj za naše prostore.

Iz Googlea svoju zabavnu interaktivnu stranicu opisuju kao ‘blagdansku zabavu za cijelu obitelj’, a samo Djedovo selo ističu kao ‘savršeno mjesto u kojem obitelj može proslaviti blagdane. U njemu možete pronaći omiljene likove te zabavne, edukativne i interaktivne aktivnosti za sve uzraste’.

Oni koji to žele mogu se okušati u brojnim simpatičnim igrama, pogledati zabavne videosnimke, rješavati kvizove, pročitati ponešto o povijesti blagdana i Djedu Božićnjaku, a sve je servirano u šarenom blagdanskom duhu.

Iz Googlea navode da se Djedovo selo 24. prosinca pretvara u sučelje za praćenje u kojem možete slijediti njega i njegove sobove dok donose darove djeci širom svijeta.

Što se čeka? Trk na santatracker.google.com i priuštite sebi i svojim klincima nekoliko sati simpatične zabave u režiji internetskog diva Googlea.