ANDROID N

Google na konferenciji droidcon u Zagrebu predstavlja novi Android!

15.03.2016 u 09:33

Bionic
Reading

Kao dio niza globalnih konferencija droidcon, ona u Zagrebu s početkom 27. travnja će okupiti preko 40 predavača iz regije i svijeta. Svježa informacija je i kako će jedan od govornika na konferenciji biti Wojtek Kaliciński iz Googlea, koji će predstaviti novu verziju Android platforme za 2016. - Android N

Android N je već ugledao svjetlo dana u obliku vrlo ranog izdanja namijenjenog developerima, a na stranicama Gadgeterije je već bilo i riječi što donosi ovo novo izdanje mobilne platforme. Na konferenciji droidcon Zagreb posjetitelji će imati priliku iz prve ruke čuti sve o promjenama i funkcijama nove verzije Androida: od mogućnosti rada u više prozora, interaktivnih obavijesti, preko blokiranja brojeva pa sve do optimizacija trajanja baterije.

Organizatori konferencije ističu kako je dolazak Googlea na konferenciju rezultat višemjesečnih pregovora pa s razlogom valja biti ponosan na to da će posjetiti i droidcon u Zagrebu.


Osim istaknutog Google keynote-a lista droidcon Zagreb govornika već sad izgleda prilično primamljivo tako da će svoje predstavnike na konferenciji imati i niz drugih svjetski poznatih tvrtki kao na primjer BlablaCar, Groupon, Paypal, Shazam, Gradle, Jetbrains, no ne smijemo zaboraviti spomenuti i domaće snage Infinum, Five, UX Passion, Undabot, troido i tako dalje.


Zainteresirani za vlastite prezentacije svoje prijedloge mogu prijaviti do prvi travnja preko ove poveznice.

Među partnerima ovogodišnjeg droidcona Zagreb našle su se, između ostalog, i globalne tvrtke poput Vodafona, ARMa, te Ubera koji je za posjetitelje konferencije pripremio i posebnu ponudu od 50 posto popusta na dvije vožnje, a važno je za istaknuti da su i lokalne tvrtke prepoznale značaj ovog događaja te su tako droidcon Zagreb podržali i Undabot, Decode, Trikoder, troido.

Oni koji žele predstaviti svoju tvrtku na konferenciji u izlagačkom dijelu, ili žele ostvariti neki oblik suradnje, trebaju se javiti na info@droidcon.hr, a svi ostali Early Early Bird kotizaciju mogu kupiti po cijeni od 600 kn do 15.3.!