PROBLEMI

Gadan bug izbacio League of Legends iz stroja

16.07.2015 u 16:24

Bionic
Reading

U Riotu se ne odlučuju lako na isključivanje makar dijela svoje megapopularne igre 'League of Legends', ali nisu imali izbora nakon što su se našli suočeni s problemom koji nisu mogli riješiti brzo

Pojavio se, naime, bug koji je utjecao na sve raspoložive igrive likove, a zbog kojeg su u Riotu morali isključiti dio igre posvećen spajanju parova dok ne pronađu rješenje za problem.

Prvi put su ga primijetili kod heroine Riven. Bug bi ili joj omogućio aktiviranje čarolije za teleport (Recall) odmah ili bi ju natjerao na šašavi ples. Nevolja je što 'Recall' inače traje nekoliko trenutaka, tijekom kojih je Riven izložena hrpi loših stvari koje joj se mogu dogoditi.


U Riotu ovakve situacije obično rješavaju tako što isključe problematičnog lika na neko vrijeme. No, bug se nakon Riven počeo pojavljivati i kod drugih likova, sve dok nije postalo jasno kako je problem veći od onih na koje su korisnici 'League of Legends' navikli. Koliko je velik govori i objava iz Riota kako će se s izvješćem o napretku javiti nakon 12 sati.

Više:Kotaku