nova serija

Evo kad bi točno mogao izaći novi iPhone 15

17.07.2023 u 15:43

Bionic
Reading

Najvjerojatnije nas samo nekoliko tjedana dijeli od izlaska novog iPhonea 15 i iPhonea 15 Pro. Otkako je Apple lansirao iPhone 5 2012., svi njihovi pametni telefoni najavljeni su u rujnu, a kroz dva tjedna bi potom završili i u prodaji (osim zahtjevne pandemijske 2020.)

Ljubitelji Applea željno iščekuju dan kad će izaći nova iPhone 15 serija pametnih telefona. Svoje uređaje Apple voli najavljivati u rujnu, a prosječno treba proći 11 dana dok uređaji ne budu dostupni u prodaji. Pritom u prodaju obično dolaze petkom.

U 'nepandemijsko vrijeme' Apple je nove pametne telefone obično predstavljao u prvom ili drugom tjednu rujna. David Phelan je za Forbes na temelju dosadašnjih Appleovih praksi procijenio da bi nova iPhone serija mogla biti predstavljena 6. ili 12. rujna. U prvom slučaju bi telefoni mogli biti dostupni u trgovinama 15., a u drugom slučaju 22. rujna.

  • +5
iPhone 14 Pro Max slike uređaja Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Rukavina

Predstavljanje se obično emitira u 10 sati ujutro po lokalnom vremenu, te bi se ove godine moglo održati u Steve Jobs Theateru u kalifornijskom Cupertinu.