twitter gori

Elon Musk i Grimes su dobili sina - nikome nije jasno kako mu izgovoriti ime

05.05.2020 u 13:07

Bionic
Reading

Sin Elona Muska ima toliko neizgovorivo ime da cijelom Twitteru nije jasno što se uopće događa

Elon Musk je dobio šesto dijete, prvo s ekscentričnom glazbenicom Grimes. Razlog zbog kojeg cijeli Twitter bruji o događaju nije činjenica da je, na sreću, zdravo, već ime koje su mu roditelji dodijelili. Sin Muska i Grimes zove se X Æ A-12.

'Šalite se, zar ne?', 'Kako se to izgovara?' i 'Učiteljima će to ime zbilja teško sjesti' samo su neki od kritika na jedno od najbizarnijih imena godine.

Komentar koji je naoko imao najviše smisla zvuči kao da je ispao iz new age knjige i objašnjava da su 'Elon Musk i Grimes postali roditelji dječaka, njezinog prvog djeteta i njegovog šestog sina kojem su dali ime X Æ A-12 Musk. Kvintesencija (a / k / a Æther) je peti element. On povezuje 4 elementa, odnosno vodu, vatru, zemlju i zrak. To je najjači, najmoćniji element' komentirala je tviterašica Loren Coleman.

Musk, naravno, nije potvrdio teoriju.

Grimes, pravog imena Claire Boucher, ranije je najavila da će djetetu dati na izbor koji spol želi te da će ga oboje oslovljavati sa 'oni'. 'Njihova privatnost traži zaštitu jer su postali slavni bez pristanka. Ne želimo ih ograničiti spolom ako će se tako osjećati tijekom cijelog života' komentirala je glazbenica.