PRIPREMA ZA 'DVICU'

Dungeon Defenders sada u posebnom paketu za samo 85 kuna

24.07.2014 u 10:28

Bionic
Reading

Dok naslov Dungeon Defenders II stiže ovu godinu, izvorni naslov ove otkačeno dobre TD (Tower Defense) igre sad dolazi u posebnom paketu koji igrače priprema za nastavak. Paket Eternity vrijedan 15 američkih dolara sadrži sav dosadašnji sadržaj igre, brojne dodatke baš kao i ekskluzivan sadržaj vezan za nadolazeći drugi dio. Vlasnici originala će ovaj paket moći dobiti za svega šest američkih dolara na Windows, Mac i Linux platformama

Dungeon Defenders Eternity donosi i četiri nove misije, uz obećanje kako ih stiže još mnogo s vremenom. U igri će biti i 'Hall of Triumphs', u kojeg će igrači moći smjestiti posebno otključane predmete i ljubimce koje će se moći iskoristiti u nastavku Dungeon Defenders 2.

'Eternity je konačna verzija Dungeon Defendersa, a u njoj se nalazi prethodno objavljeni materijal, novi sadržaj, redizajniran i balansiran način igranja i igranje na više različitih platformi. Eternity je sada dostupan na Steam platformi za PC, Mac i Linux, kao i na Android Tegra uređajima. Ujedno je riječ o prvom naslovu koji koristi Unreal Engine 3 u web preglednicima', stoji u priopćenju.


Za početak valja pogledati teaser trailer dvice

Stiže igra Dungeon Defenders II


A nakon toga u filmićima u nastavku je moguće vidjeti Dungeon Defenders u Eternity izdanju:

Izvorni Dungeon Defenders sada u posebnom paketu od samo 85 kuna