'ČIŠĆENJE MOTORA'

Domaći Genijator i Brabus demonstrirali spoj ekologije i tehnologije

16.10.2015 u 14:35

Bionic
Reading

Genijator, domaći i inovativni proizvod koji tvrdi da čuva okoliš korištenjem tehnologije unutarnjeg čišćenja motora, ovih dana se predstavio i u salonu Brabusa, u zagrebačkoj Dubravi

Tvrtka za svoj proizvod navodi kako u 'kratkom vremenu uz pomoć tehnologije sagorijevanja čisti vitalne dijelove automobila od naslaga koje nastaju nepotpunim sagorijevanjem'. Svjetski poznata kuća za preradu automobila Brabus ugostila je njihova rješenja čime su se oba branda usuglasila oko potrebe za usmjerenost na ekološka rješenja i društveno odgovorne projekte.

Tako je Genijator iskorišten i na Brabusovim modelima, čime je i njihovim motorima vrhunskih performansi osiguran duži vijek trajanja, bolje vozne karakteristike i iskoristivost goriva, stoji u priopćenju.

'Sretni smo kada imamo priliku naš CO2 neutralizator testirati na tako naprednim motorima kao što su Brabusovi. Ovo nam je jako bitna suradnja i u Brabusu smo našli vrhunskog partnera te vjerujemo da ćemo suradnju i nastaviti na još projekata. Bio je to dobar dan za Genijator', nakon događanja je izjavio Petar Jončić, direktor tvrtke Genijator.