STARTUPOVI, OVO JE ZA VAS

Dolazi nam njemački stručnjak za digitalni turizam

12.09.2016 u 14:18

Bionic
Reading

U sklopu serije predavanja Startup Founder 101 u organizaciji Founder Institutea, tijekom kojih poduzetnici dijele iskustva i najbolje prakse, u utorak 20. rujna, gostovat će Martin Reents, glavni direktor Hetras Gmbh

Martin Reents je serijski poduzetnik, matematičar i fizičar te stručnjak za digitalni turizam koji je u proteklih 10 godina došao prodao svoje dvije startup tvrtke i dva puta bio proglašen njemačkim Startup Founderom godine.

Reents u Zagreb dolazi nakon netom zaključene prodaje svoje tvrtke (kolovoz 2016.) kineskom partneru i u jeku priprema za pokretanje i akviziciju novih startupa. Možete ga poslušati u prostorijama SPOCK-a, Unska 3 u Zagrebu, od 18 do 20:30 sati.


Nakon uvodne prezentacije tri mentora Founders Institutea Zagreb (dva direktora hrvatskih startupa koji su alumnijevci FER-a i Martin Reents) održat će javni Startup Pitch BootCamp sa četiri studentska startupa koji su trenutno u SPOCK-u.

Dan kasnije, u srijedu 21. rujna, Reents će održati predavanje o trendovima u digitalnom turizmu i sudjelovati kao jedan od mentora na javnom Startup Pitch BootCampu u Startup Factory Zagreb na kojem će se natjecati 15 novih turističkih startupova pokrenutih u Zagrebu.

I ovo događanje je otvorenog tipa sa slobodnim ulazom. Počinje u 9 sati i trajat će do 18:30 na lokaciji Startup Factory Zagreb, Ulica Dragutina Golika 63.