IMPLEMENTACIJA

Combis uveo platomate u BiH

17.12.2013 u 19:58

Bionic
Reading

Regionalni sistemski integrator postavio je samouslužne uređaje za plaćanje računa i nadoplate bonova u poslovnice HT Eroneta, rješenje koje je već prisutno u Hrvatskoj i Crnoj Gori

Jednostavno i brzo plaćanje računa telekomunikacijskih usluga omogućeno je samouslužnim uređajem koji očitava račune putem bar koda, uz dodatnu funkciju kupovine pre-paid bonova za mobitele. Uređaji su postavljeni na više pozicija u Bosni i Hercegovini.

Rješenje je već uspješno primijenjeno u Hrvatskoj i Crnoj Gori.

'Ovakav model pokazao se uspješnim konceptom. Stoga u Bosni i Hercegovini bilježimo jako dobro prihvaćanje i korištenje navedene usluge, što dokazuje i činjenica da je broj uplata veći od onih na drugim tržištima', rekao je direktor Sektora direktnog bankarstva u Combisu Alan Šembera.

Combis, osim same instalacije, HT Eronetu i korisnicima u Bosni i Hercegovini pruža podršku u distribuciji te post-prodajno održavanje svih jedinica.

Combis je već duži niz godina aktivan u regiji te je danas među vodećim ICT tvrtkama Adriatic regije u segmentu pružanja usluga, prema istraživanjima IDC Adriaticsa