RASPRAVA O KOMPLEKSNOSTI SUSTAVA

Beyond Esports ponovno okuplja neke od najvećih stručnjaka iz svijeta esporta

27.05.2024 u 10:29

Bionic
Reading

Profesionalci i svjetski poznati brendovi rame uz rame i 'bez rukavica' pričat će o jednoj od najzanimljivijh tema modernog društva

Kompleksnost esport eko-sustava jedna je od značajki koja ovu industriju izdvaja od ostalih oblika entertainmenta. Iako je to čini specifičnom, isto tako otvara i mnoga pitanja i nejasnoće koje je potrebno razjasniti.

'Kako? Kontinuiranom edukacijom, inovacijama i definiranjem kreativnih strategija i rješenja kojima će ova relativno mlada, ali brzorastuća industrija ostvariti svoj puni potencijal', navode organizatori drugog izdanja Beyond Esports konferencije, gdje će, među ostalim raspravljati o vrijednostima koje esport nudi svim akterima sustava.

'Ti ciljevi publici će se približiti kroz iskustvo i praktične primjere profesionalaca i brendova koji su prepoznali neiskorišteni potencijal esport publike i u svoje strategije implementirali dašak esporta i gaminga', navode organizatori. Ovaj cjelodnevni event sastavljen je od nekoliko zanimljivih panela i keynote predavanja koje će upotpuniti govornici iz kompanija kao što su G2 Esports, Deutsche Telekom, NSoft, Agency 404, Friendly Fire, Hall of Game i mnogi drugi.

Beyond Esports Conference 2024 će se održati na Sveučilištu Algebra, u utorak 4. lipnja s početkom od 9 h. Realizacija konferencije omogućena je uz potporu partnera i prijatelja projekta, a oni su Deutsche Telekom, Algebra, Sofascore, Maistra i Row Spirit, navode organizatori u priopćenju.

Ulaznice su u prodaji i možete ih pronaći putem Entrio.hr ili putem linka koji se nalazi na službenoj web stranici konferencije. Detaljne informacije kao i raspored i popis svih govornika dostupne su na web stranici.

sve osim nogometa

Učitavanje...