PODUZETNICI, POZOR

Besplatno na CES s veleposlanstvom SAD-a

25.09.2013 u 16:36

Bionic
Reading

Kako bi se poduzetnicima olakšao odlazak na najveći sajam potrošačke elektronike u svijetu, američko veleposlanstvo u Zagrebu omogućuje besplatnu registraciju na sajam te niz drugih pogodnosti

Puno je hrvatskih poduzetnika posjetilo najveći tehnološki sajam u Europi - IFA-u u Berlinu početkom ovog mjeseca. Tu su proizvođači predstavili novitete čiju povoljnu prodaju očekuju tijekom božićne sezone.

No tehnoški trendovi za sljedeću godinu predstavljaju se početkom siječnja u Las Vegasu, na sajmu International CES, odmah iza Nove godine.

Za tehnološke kompanije u Hrvatskoj odlazak u Las Vegas u tom terminu mogao bi biti prekretnica u njihovom poslovanju, s obzirom na golem broj izlagača i poslovnih partnera u potrazi za novim poslovnim rješenjima.

Kako bi se poduzetnicima olakšao odlazak na najveći sajam potrošačke elektronike u svijetu, američko veleposlanstvo u Zagrebu, omogućuje besplatnu registraciju na sajam (trenutačno košta stotinu američkih dolara, odnosno oko 600 kuna, po osobi) te niz drugih pogodnosti.

Veleposlanstvo je pronašlo i najpovoljnije opcije za let do Vegasa i smještaj za vrijeme sajma, o čemu će svakome tko putuje rado proslijediti informacije, a nude još i organizirani prijem na sajmu (Global Matchmaking and International Reception), mogućnost ugovaranja B2B sastanaka s izlagačima uz popis izlagača, besplatan pristup International Commerce Centru (ICC) namijenjen poslovnim delegatima (besplatan internet, piće i privatne sale za sastanke, prevoditelji na raspolaganju) te organizirano druženje s članovima poslovnih delegacija širom svijeta.

Svi koji planiraju ići na CES navedene pogodnosti dobit ćete bez naknade u Trgovinskom uredu veleposlanstva, a javiti se mogu na adresu Office.Zagreb@trade.gov ili na telefon 01/6612224