NOVA JEZGRA

Avira Antivirus Pro donosi najbrži anti-malware mehanizam ikad

02.07.2014 u 06:05

Bionic
Reading

Stručnjaci za sigurnost iz Avire objavili su danas da su lansirali Avira Antivirus Pro, koji sačinjava novu i poboljšanu jezgru iz svojeg nadolazećeg portfelja produkata 2015. Avira Antivirus Pro nudi svim korisnicima koji koriste komercijalnu verziju, najbolju i najsuvremeniju tehnologiju protiv zloćudnih programa, uključujući neograničeni pristup Avira Protection Cloud-u te Avira URL Cloud-u, a to su dvije najnaprednije tehnologije za otkrivanje zlonamjernih programa koje koriste proizvođaći sigurnosnih rješenja

Prebacivanje na Avira Antivirus Pro dogoditi će se neprimjetno, bez zahtjevanja ikakvih posebnih akcija od strane korisnika. Ubacivanje proizvoda će se postupno uvoditi svim korisnicima u svijetu koji koriste komercijalnu verziju. Jedan od proizvoda koji se plaćaju će dobiti novo ime: Avira Antivirus Suite će se preimenovati u Avira Antivirus Pro. Korisnici Internet Security Suite i Ultimate Protection Suite uživati će pogodnosti ažurirane AV Pro jezgre, bez utjecaja na dodatne funkcionalnosti njihovog proizvoda.

Avira će nuditi najbrži Anti-Malware mehanizam ikada

Kao dio lansiranja Avira Antivirus Pro, Avira također objavljuje kako od sada svojim korisnicima nudi i svoj najbrži anti-malware mehanizam. Avira sada po prvi puta koristi xVDF (produženi Virus Definition File), koji dozvoljava kompaniji da poveća broj datoteka koje utvrđuju viruse i optimizira brzinu skidanja fileova. To će rezultirati bržim pokretanjem sustava, manjom veličinom datoteka za utvrđivanje virusa sa svakim ažuriranjem, manjim volumenom VDF preuzimanja te manjom potrošnjom resursa od strane glavnog proizvoda.


'Avira je odana svojem osnivačkom principu štićenja naših prijatelja i obitelji od virusa, trojanskih konja, spywarea i svih ostalih malicioznih programa koji se šire internetom', rekao je Matthias Hildebrand, Avira Antivirus Pro Produkt manager. 'Zalažemo se za postizanje najviših standarda izvrsnosti za naše sigurnosne proizvode, dok oduševljavamo naše korisnike s kontinuiranim poboljšanjima korisničkog iskustva.'

Avira Antivirus Pro je moguće preuzeti na ovom linku, a moguće se pridružiti i Avira zajednici na društvenoj mreži Facebook.