ZEN FILOZOFIJA

Asus na Tjednu dizajna u Milanu otvorio i vlastitu izložbu

20.04.2015 u 07:29

Bionic
Reading

ASUS priopćava kako je njihov nagrađivani dizajnerski studio unutar tvrtke otvorio izložbu Zensation na Milanskom tjednu dizajna 2015., koja je bila postavljena u Milano Via Tortona 20, a trajala je od 14. do 19. travnja

Lako je za pogoditi, ova izložba prikazuje kompanijina dizajnerska rješenja i tzv. 'Zen' filozofiju koja spaja različite elemente, 'doprinoseći izabalansiranim, skladnim kreacijama koje korisnicima jamče nevjerojatno iskustvo i pristupačnu ljepotu', navodi se u priopćenju.

Izložba je dom i 15-metarskoj interaktivnoj projekciji, koja prikazuje tri vodeća proizvoda Zen dizajna, ZenFone 2, Transformer Book T300 Chi i Zenbook UX305. Pored tih proizvoda, posjetitelji će moći razgledati i druge ASUS proizvode, od pametnih telefona, tankih i laganih prijenosnika, 4K notebook i tablet računala, kompaktnih desktop računala, projektora i dr.


Transformer Book Chi seriju čine nevjerojatno tanki 2u1 Windows odvojivi tableti koji se trenutno transformiraju u prijenosno računalo. Dobitnik iF nagrade za dizajn za 2015. godinu, Transformer Book Chi nudi korisnicima sofisticirano i elegantno mobilno računalstvo u prelijepom, aluminijskom kućištu s WQHD zaslonom i moćnim Intel Core M procesorima.

EeeBook X205 je pristupačan i kompaktan 11.6-inčni laptop koji teži manje od 1kg, a dizajniran je za one koji su stalno u pokretu. Pokreće ga Windows 8.1 s Bing pretraživačem za maksimalnu kompatibilnost s aplikacijama. Dostupan je u četiri različite boje - crnoj, bijeloj, zlatnoj i crvenoj.

Zenbook UX305 je elegantan Ultrabook izrađen od aluminija i tanak samo 12.3mm, što ga čini najtanjim 13.3-inčnim QHD + laptopom na svijetu. Pokreće ga novi Intel Core M procesor za multitasking bez smetnji, a ima i brz SSD od 256GB.

Tu su još i nosivi uređaji ASUS ZenWatch i VivoWatch.