APPLE SPORTS

Apple izbacio novu sportsku aplikaciju za iPhone

23.02.2024 u 09:55

Bionic
Reading

Softver će omogućiti brzo praćenje rezultata u tekućim natjecanjima, kao i mnoge druge korisne značajke. Njegov dolazak je, doduše, trenutno ograničen na SAD, Kanadu i UK

Apple je lansirao novu aplikaciju za iPhone pod nazivom Apple Sports koja korisnicima daje mogućnost provjere svega od rezultata i statistike momčadi do listi za klađenje u nizu velikih sportskih liga.

Aplikacija podržava NBA, NHL, NCAA, Premier ligu i nekoliko drugih liga pri lansiranju, uključujući MLS - nogometnu ligu za koju Apple ima ekskluzivna prava na streaming.

Bundesliga, LaLiga, Liga MX, Ligue 1 i Serie A također su podržane, a više usluga bit će dodano nakon pokretanja. Apple kaže da će MLB, NFL, NCAAF, NWSL i WNBA biti dostupni 'za njihove nadolazeće sezone'.

Apple Sports Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Apple

Lansiranje aplikacije dolazi u trenutku kada Apple pojačava svoju uključenost u sportove uživo. Tvrtka je pokrenula MLS Season Pass, uslugu streaminga nogometa, prošle godine, a također emitira Baseball Friday Night Baseball od 2022. Aplikacija je povezana izravno s uslugama sportskog streaminga, dopuštajući korisnicima da izravno skoče na Apple TV Plus ili druge podržane usluge streaminga za gledanje igre uživo, piše Verge.

Sama aplikacija ne podržava klađenje, a Apple kaže da korisnici mogu onemogućiti koeficijente klađenja ako to žele. Usluga je trenutno ograničena na regije SAD-a, Kanade i UK-ja.