ZA NEISKUSNE

Aplikacije za Android koje jednostavno morate skinuti

25.04.2014 u 09:45

Bionic
Reading

Samsungov Galaxy S5, HTC-ov One (M8)... Sa svakim novim top modelom pametnih telefona s Androidom dolazi i veliki broj novih korisnika tog operativnog sustava. Evo nekoliko aplikacija koje ne bi smjeli zaobići

Ima ih puno više, naravno, no ovdje smo izdvojili one koje smatramo korisnim i praktičnim, a i besplatne su, uglavnom.


Timehop
Ova besplatna aplikacija poslužit će vam kao svojevrsni stroj za putovanje kroz vrijeme koje ste proveli na društvenim mrežama. Zanima vas što ste tvitnuli prije godinu dana? Ili kako je izgledao prvi post na Facebooku? Timehop će vas podsjetiti na te i koje god druge trenutke poželite.

AirDroid
Jeste li ikad poželjeli pristupiti nečemu što držite na osobnom računalu pomoću pametnog telefona? AirDroid je besplatna aplikacija koja vam omogućava da vidite svoj uređaj pogonjen Androidom na internetu bez korištenja kablova za USB. Tako možete na daljinu slati i primati SMS-ove, preslagivati datoteke, pregledavati fotografije i video zapise, postaviti melodiju kao zvono mobitela i još štošta.

Flipboard
Zgodna, praktična i besplatna aplikacija pomoću koje možete probrati i čitati vijesti koje vas zanimaju, kao i dodati vlastite izvore. Sve što nađe prikazuje u obliku novina, koje možete i listati.

Facebook Messenger
Besplatna aplikacija za brbljanje s kontaktima na najvećoj društvenoj mreži svijeta. Kad vam se netko od prijatelj(ic)a javi, pojavit će se balončić s njegovom/njezinom slikom. Možete ju koristiti i za glasovne pozive.

HBO Go
Igra prijestolja i hrpetina drugih dobrih serija mogu biti dostupne i na uređajima pogonjenim Androidom. Aplikacija je besplatna ako ste pretplatnik na HBO. Sve što vam treba za HBO Goosim toga je internetska veza i nešto slobodnog vremena.


Deezer
Francuski servis za slušanje glazbe online ima katalog s preko 30 milijuna pjesama i 30 tisuća radiopostaja. Deezer možete pokrenuti i koristiti na čitavoj hrpi uređaja.

Pixlr Express
Trebate na brzinu obraditi fotografiju? Pixlr Express ponudit će vam besplatno niz osnovnih alata (filteri i tome slično), plus poneki nesvakidašnji, kao što je recimo slaganje kolaža koristeći više fotografija, koje možete podijeliti na društvenim mrežama.

Izvor:Phandroid