DVA OD DVA

[VIDEO] Pogledajte kako udara Bruno Cikatić; sin legendarnog Branka: Protivnik nije izdržao ni prvu rundu

20.02.2023 u 20:53

Bionic
Reading

Iako je Branko Cikatić dominirao u brojnim borilačkim sportovima, ali se proslavio u tajlandskom boksu i kick boxingu, njegov se sin, još uvijek 19-godišnji Bruno odlučio na ulazak u boks. I žestinom kojom udara, izuzetno podsjeća na svog oca

Bruno Cikatić ušao je u boksačke vode (trenutno je u kategoriji do 75 kg), a način kako je dominirao u prve dvije seniorske borbe sugeriraju da ćemo u njegovim vještinama uživati još dugo i puno. Baš kao što nam je brojna zadovoljstva godinama donosio njegov, nažalost pokojni otac Branko, osvajač prvog K-1 turnira.

Bruno je član boksačkog kluba Leonardo te je odradio dvije borbe u Hrvatskoj boksačkoj ligi. U obje je ostvario pobjede, s time da je u oba slučaja došlo do prekida zbog nokauta.

Tijekom vikenda u prvoj je rundi srušio Luku Šabića iz BK Torcida.

Doduše, suci su u prvi tren pobjedu dodijelili protivniku, jer su posumnjali da Bruno ima dvostruku bandažu na rukama. Međutim, kada su shvatili da je apsolutno sve po pravilima, vratili su mu pobjedu.

Nadolazećeg vikenda, na zagrebačkom velesajmu održat će se i seniorsko prvenstvo, a Bruno, koji će 20. veljače napuniti 20 godina, sigurno će biti jedan od posebnih mamaca, zbog načina boksa, ali i razornih udaraca.

Borbu protiv Šabića pogledajte OVDJE, a nokaut je na vremenu 7:17:10.