projekt u krizi

Užasnuto lice predsjednika PSG-a predmet ismijavanja: Gomila novca za ništa!

07.03.2018 u 09:00

Bionic
Reading

Nakon što je PSG uložio u transfere Neymara i Mbappea 400 milijuna eura i opet ispao u osmini finala Lige prvaka Nasser Al Khelaifi ponovo je postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama, ali on ne odustaje od svog projekta i smatra da je za europsku titulu potrebno još vremena...

PSG je uložio ogroman novac u trenutnu momčad, a potrošnja bez granica kulminirala je ovog ljeta kada je samo na transfere Neymara i Mbappea potrošeno nevjerojatnih 400 milijuna eura, s ciljem napokon osvojiti Ligu prvaka, po prvi put u povijesti kluba.

  • +4
Liga prvaka, osmina finala: PSG - Real M. Izvor: Pixsell / Autor: John Walton/Press Association/PIXSELL

No, ovog utorka za Parižane je priča u elitnom klupskom nogometnom natjecanju završila. Real je s ukupnih 5:2 prošao dalje i pokazao tko je gazda u Europi, na užas katarskih vlasnika PSG-a čiji je nogometni projekt doživio bolan debakl.

Očekivano, na društvenim mrežama ismijavanju predsjednika Nassera Al Khelaifija nema kraja, a iz arhive je ponovo isplivala njegova užasnuta fotografija od prošle godine kada je bijesan gledao kako PSG gubi u gostima kod Bayerna.

Ipak, on ne odustaje od svog projekta.

'Ovo je veliko razočaranje za Pariz, za klub, za navijače i igrače. Moramo se sada smiriti i razmišljati kako poboljšati ekipu,' izjavio je Al Khelaifi nakon utakmice pa dodao:

'Osvajanje Lige prvaka je dugotrajni proces, to se ne događa preko noći. No, mi smo na dobrom putu.'

Uz Real, Barcu, Bayern i Juventus svake godine na putu do titule, taj bi proces osvajanja Lige prvaka mogao biti zaista dugotrajan i mukotrpan...