tužni brazilac

Neymar se oglasio nakon što je PSG ispao, a njegov zamjenik razočarao!

07.03.2018 u 08:30

Bionic
Reading

Francuska javnost razočarana je nastupom Angela di Marije protiv Reala koji je trebao zamijeniti Neymara na terenu, a Brazilac se oglasio putem Twittera i podržao svoje suigrače unatoč ispadanju...

Trebala je to biti večer osvete Di Marije bivšem klubu koji ga se odrekao 2014. godine, ali 30-godišnji Argentinac potpuno je razočarao pariške navijače.

  • +4
Liga prvaka, osmina finala: PSG - Real M. Izvor: Pixsell / Autor: John Walton/Press Association/PIXSELL

Priliku koju je dobio zbog ozljede Neymara nije iskoristio i sada je pod žestokim kritikama francuskih i svjetskih medija, jer pokazalo se da nije veliki igrač kakvim ga se još prije samo par godina smatralo i da je zasluženo proveo veći dio ove sezone na klupi PSG-a.

Parižani zapravo nisu imali niti jednog raspoloženog igrača u dvoboju s Realom koji ih je taktički uništio i pokazao im da novac nije jamac uspjeha u nogometu. Skupocjeni Mbappe je bio sebičan, Cavani nije pokazao puno, a Verratti je nakon sat vremena igre na glup način ostavio momčad na cjedilu kojoj s igračem manje više nije bilo spasa.

Nakon bolnog poraza putem Twittera se oglasio i Neymar koji je politički korektno podržao svoje suigrače.

'Tužan sam zbog poraza, ali još više što nisam mogao pomoći suigračima na terenu! Ono što me čini ponosnim je trud koji su svi pokazali na terenu. Čestitam, dečki. Naprijed, Pariz!', napisao je Brazilac, ali pitanje je što si zapravo misli o nastupu PSG-a ovog utorka protiv Reala...