A O NJIMA ĆE BRINUTI...

Svjetski prvaci odsad će imati i odličnu medijsku podršku

17.03.2015 u 16:00

Bionic
Reading

Veslači Martin i Valent Sinković, svjetski prvaci u dvojcu na pariće i hrvatski olimpijci, novo su 'pojačanje' na prestižnoj listi domaćih i međunarodnih klijenata i partnera Priredba studija.

PRiredba studio slijedom sklopljene suradnje zadužena je za sve buduće marketinške i medijske komunikacije svjetskih veslačkih prvaka u dvojcu na pariće. Nakon organizacije iznimo uspješnog Final Four ABA Lige u zagrebačkoj Areni te višegodišnjem radu na imidžu Kluba hokeja na ledu Medveščak, Priredba studio u svoj je portfelj zadovoljnih i uspješnih klijenata ovime upisala još jedan veliki, svjetski sportski brend.

Svakako treba spomenuti kako je upravo zagrebački KHL Medveščak, zahvaljujući svojoj suradnji s PRiredba studijom, proglašen Najboljim hrvatskim sportskim brendom i jednim od Top3 sportska brenda u regiji u 2013. i 2014. po ispitivanju mišljenja javnosti u sklopu međunarodne konferencije SPORTO.

Svjetski prvaci i hrvatski olimpijci, veslači Martin i Valent Sinković najtrofejniji su hrvatski veslači. Prošle su godine, osvojivši zlatnu medalju u dvojcu na pariće na Svjetskom prvenstvu u Amsterdamu, postali svjetski prvaci. Ovo je četvrta zlatna i ukupno 13 medalja za Hrvatsku na veslačkim natjecanjima. Prošle godine Sinkovići su pobijedili i na dvije regate Svjetskog kupa, u Luzernu i Aiguebeletteu.

Braća Sinković osvojili su do sada sedam medalja na velikim natjecanjima - pet u četvercu na pariće (zajedno sa Damirom Martinom i Davidom Šainom) i jednu u dvojcu na pariće. Ujedno, u četvercu na pariće bili su srebrni na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu dok su na svjetskim prvenstvima bili zlatni u korejskom Chungjuu (2013.) i na Novom Zelandu(2010.), brončani na Bledu (2011.), a imaju i osvojeno srebro s Europskog prvenstva u Portugalu (2010.). U dvojcu na pariće osvojili su zlato na EP-u u Vareseu 2012., te na SP-u 2014. u Amsterdamu.

Braću Sinković možete od sada pratiti i na društvenim mrežama putem službenih profila:

Facebook:Braća Sinković – Sinkovic Brothers
Twitter: @SinkovicBros
Instagram: @SinkovicBrothers