a što ćeš sad?

Srbi brutalno 'otpilili' mladog hrvatskog nogometaša koji im se javno nudio: Niti smo ga zvali, niti nam treba...

05.04.2019 u 19:46

Bionic
Reading

Čini se kako se mladi hrvatski reprezentativac Bojan Knežević (22) malo zaletio. Nogometaš Dinama na posudbi u Lokomotivi, koji je svojedobno bio i kapetan U-19 reprezentacije, objavio je kako su ga iz Srpskog nogometnog saveza (FSS) zvali da zaigra za njih. No, iz FSS-a sve demantiraju

'Zvali su me nedavno iz Srbije, zvao me čovjek iz Saveza i rekao mi da postoji mogućnost da igram za Srbiju i pitao me jesam li zainteresiran. Moram priznati da me malo zatekao. Potom mi je rekao da zna da mogu ostvariti uvjete igranja za Srbiju, da je samo na meni da kažem jesam li zainteresiran ili odbijam takvu mogućnost. Ako kažem da me zanima, onda ćemo dalje razgovarati. Rekao sam da me zanima, zašto ne?', ispričao je Bojan Knežević za Sportske novosti.

'Svjestan sam toga, kako sad stvari stoje, teško da ću zaigrati za hrvatsku reprezentaciju. Srbija me zove, očito me jako želi, naravno da razmatram tu mogućnost', rekao je Knežević.

Neslužbeno, Knežević je poziv navodno primio od Slaviše Kokeza, samog predsjednika Srpskog nogometnog saveza (FSS).

Priča se 'zakotrljala' danas, Bojan Knežević javno se 'pohvalio' pozivom iz susjedstva, ali... Čini se kako se malo zaletio jer iz FSS-a su ekspresno opovrgnuli sve njegove riječi.

Srpski mediji prenose izjave čelnika tamošnjeg Saveza, a sve se svodi na jedno.

  • +3
Bojan Knežević Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Kako doznajemo od izvora bliskih Nogometnom savezu naše zemlje, Kneževića nitko nije zvao, a stručni stožeri 'A' i mlade reprezentacije nisu zainteresirani za njegove usluge. Očigledno je da je u pitanju bila samo osobna promocija ovog momka', piše Blic u tekstu pod naslovom 'FSS demantuje Hrvata: 'Knežević? Niti smo ga zvali, niti nam treba u reprezentaciji Srbije!'

Knežević se sada našao u nezavidnom položaju, sam tvrdi kako će teško 'upasti' u hrvatsku reprezentaciju, a upitno je kako će nakon svega reagirati izbornik U-21 reprezentacije Nenad Gračan koji je na njega, sve do današnjeg istupa, najozbiljnije računao kao jednog od kandidata za momčad koja će nastupiti na Europskom prvenstvu.