ovo je strašno

Šokantno priznanje francuske tenisačice: Svi su imali koronu, ali dogovor je bio da o tome šutimo

29.06.2022 u 09:29

Bionic
Reading

Alize Cornet (32), jedna je od najboljih francuskoh tenisačica, u 1. kolu Wimbledona svladala je Kazahstanku Yuliju Putintsevu 6-3, 7-6, a potom nakon meča za L’Equipe otkrila strašnu istinu o događanjima na Roland Garrosu prije nekoliko tjedana

Wimbledon je uzdrman nakon što su Marin Čilić i Talijan Matteo Berrettini otkazali svoje nastupe zbog zaraze koronavirusom. Među tenisačima i tenisačicama zavladao je strah i nelagoda, posebice su se na udaru našli Novak Đoković i Rafa Nadal.

Naime, Đoković je trenirao s Čilićem, a Nadal s Berrettinijem, pa sada svi s nestrpljenjem čekaju rasplet situacije i rezultate testiranja na koronavirus.

A onda se ukazala jedna od najboljih francuskih tenisačica Alize Cornet (32) i svojim tvrdnjama šokirala svijet tenisa. Ona tvrdi kako je puno tenisačica na Roland Garrosu koji je igran od 22. svibnja do 5. lipnja bilo zaraženo koronavirusom, ali nitko o tome nije javno govorio!

'Na Roland Garrosu je bila prava epidemija koronavirusa među igračicama, ali nitko nije pričao o tome', otkrila je Alize Cornet, a prenosi L'Equipe.

'Svi su u svlačionicama imali koronu, ali nismo ništa rekli... Barbora Krejčikova se povukla kada je objavila da je zaražena Covidom-19, ali zapravo su svi u svlačionici bili bolesni u nekom trenutku. Svi smo imali simptome, grebanje u grlu, temperaturu... Ali igrali smo dalje, kao da je sve normalno', ispričala je Cornet i nastavila:

'Sigurna sam da je bilo puno slučajeva zaraze, ali je prešutan dogovor bio da nitko ne izlazi van s time. Nismo imali namjeru sami se testirati i dovesti se u probleme. Vidjela sam neke cure koje su nosile masku, pretpostavljam da su znale da su zaražene pa nisu htjele zarazu širiti dalje.'