BARIŠIĆEV SAVEZNIK

Čvrsto je stao kontra Zdravka Mamića, ali sada je odlučio otići iz Dinama

25.04.2024 u 08:14

Bionic
Reading

Nikola Hanžel, vlasnik Lana Grupe, isprofilirao se tijekom maksimirske igre prijestolja u najutjecajnijeg saveznika predsjednika Mirka Barišića.

Držao je 75-godišnji Karlovčanin pod nadzorom dobar dio maksimirske fronte koju je daljinskim upravljačem, preko svojih ljudi na terenu, pokušavao probiti Zdravko Mamić. Drugim riječima, nije želio da se stvari u Dinamu 'vrate na staro', samim time zalagao se za demokratske promjene u maksimirskom klubu.

No, kada je došlo do preslagivanja strana, odnosno kada su se početkom ožujka održali izbori za (novu) Skupštinu, Hanžel je ostao na strani Mirka Barišića, to jest - morao je čestitati Velimiru Zajecu i Dinamovom proljeću na mandatu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

I sada, nešto manje od dva mjeseca kasnije, Hanžel se odlučio povući iz kluba, a što je i prihvaćeno u srijedu na sjednici Izvršnog odbora.

No, nije to bio jedini zaključak sa sastanak, a kompletno Dinamovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segment kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.

Osim toga na sjednici se raspravljalo o aktualnim temama u radu kluba, a na posebnoj točki podnesen je izvještaj o radu Odbora za sponzorstvo. Na sjednici IO prihvaćen je prijedlog za imenovanjem Hrvoja Balena u Odbor za financijska i organizacijska pitanja, kao i Vladimira Gašparovića u Odbor za izgradnju stadiona.

Članovi IO primili su na znanje i izjavu dosadašnjeg člana Skupštine Nikole Hanžela o ispisivanju iz članstva u Dinamu.