nakon Ivaniševića

Novak Đoković se odlučio na potpuno neočekivan potez kad je u pitanju novi trener!

24.04.2024 u 10:00

Bionic
Reading

Od dana kad se najbolji svjetski tenisač Novak Đoković rastao sa svojim trenerom Goranom Ivaniševićem krenula su nagađanja tko će doći u njegov tim

No, kako se doznaje Novak Đoković je navodno spreman donijeti potpuno neočekivanu odluku kada je u pitanju njegov novi trener.

O tome je 36-godišnji Đoković pričao za španjolske medije jer stiglo mu je pitanje tko će naslijediti Hrvata?

'Još uvijek se pitam trebam li trenera ili ne. Razmišljam o raznim stvarima', kazao je Đoković koji je novinare ostavio u čudu.

'Znate, bio sam na prošlom turniru s Nenadom Zimonjićem i konačnu odluku donijet ću u sljedećih nekoliko tjedana ili mjeseci', dodao je Đoković.

'Igram profesionalni tenis više od 20 godina i imao sam razne timove i trenere. Ne mislim da mi ne treba trener ili fizioterapeut, jer je tim taj koji je na kraju formula za uspjeh. To je ono što te čini boljim, ali ja sam trenutačno u fazi karijere gdje se pitam je li jedna od opcija i da budem bez trenera', znakovito je poručio Đoković.

Uostalom, takav potez možda neke koji Srbina prate od prvih dana zapravo ne bi iznenadio jer Đoković je ipak vlasnik 24 Grand Slam titula. A i sam je svejstan kako mu igračka karijera polako ide kraju. A očito je i kako je našao svoj mir uz ljude kojima vjeruje i novi promjena u timu očito mu ne bi dobro legla.

U našoj anketi pitamo vas što msilite o tome?

Jelena i Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: A. Pérez Meca / ContactoPhoto / Profimedia