sada je i službeno

Pogledajte emotivni govor Igora Bišćana kojim se oprostio od Rijeke

22.09.2019 u 20:04

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u posljednjoj utakmici 9. kola HT Prve lige gostovali su u Puli kod Istre 1961, a Igor Bišćan još uoči utakmice održao je pozdravni govor jer odlučio je napustiti Rijeku. Igrači su mu na terenu uzvratili na najbolji mogući način te su pobijedili domaćine 3:0

Igor Bišćan nakon dvoboja u Puli potvrdio je da više nije trener Rijeke.

Evidentno je da Igor Bišćan više nije želio biti 'problem' Armadi te da je unatoč svom maksimalno profesionalnom angažmanu, u kojem je dao cijelog sebe i od skromne momčadi izvlačio najviše što je mogao, bio trn najžešćim Rijekinim navijačima te da je odlučio riješiti Damira Miškovića i vodstvo kluba s Rujevice tih nesporazuma.

Podsjetimo, Igor Bišćan je u listopadu prošle godine, nakon otkaza Matjažu Keku preuzeo Rijeku, te je na kraju sezone, uzeo i pehar pobjednika Kupa te doveo Rijeku na drugo mjesto.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Prema nekim informacijama, kao potencijalni kandidat za klupu Rijeke spominje se bivši izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Nenad Gračan, ali i 36-godišnji slovenski stručnjak Simon Rožman.

Nakon utakmice, pred kamere Arenasporta stali su Ivan Prelec, trener Istre te pomoćni trener Rijeke Ante Tomić.

'Čestitike dečkima, odlično smo ušli u utakmicu, rano smo zabili, imali smo kontrolu utakmice, pomoglo je isključenje', rekao je Tomić, a onda rekao kako će vijest o otkazu potvrditi sâm Igor Bišćan na konferenciji za novinare.

  • +6
Hrvatski telekom Prva liga, 9. kolo, NK Istra 1961 - HNK Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

'Najbolji odgovor na sve ove medijske napise, da je ekipa meni odosno ja njoj orkenuli leđa. Hvala im na tome, hvala im na svemu što su napravili za mene. Ovo je bila moja zadnja utakmica na klupi Rijeke. Jednostavno, čovjek se zasiti nekih stvari i shvati da je sreću bolje potražiti negdje drugdje. Znate u kakvom stanju sam preuzeo ekipu, što nas je pratilo, nisu to bili najnormalniji uvjeti. Uz podršku igrača, napravili smo neke dobre stvari. Ali to nije bilo dovoljno', rekao je Bišćan u emotivnom govoru nakon utakmice.

'Vremena su se promijenila, jer više rijeka nije mogla kupovati beka za jednu utakmicu. Sada se to promijenilo i trebali smo svi biti kao jedno, a to nismo bili. I sada, na krajui krajeva, ja sam odlučio da to treba netko presjeći. Zahvaljujem se svima koji su vjerovali u nas. Zahvaljujem predsjedniku na povjerenju. Ponavljam, najveća zahvala idem mojim suradnicima i igračima. I želim im da dobe nekoga kojem će stati isto onoliko koliko je stalo i meni.'

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo