U IGRI MILIJUNI

Real Madrid u očajničkoj potrazi za velikom zvijezdom; je li ova ponuda dovoljna da se realizira strašan transfer?

04.11.2019 u 22:36

Bionic
Reading

Real Madrid je u lovu na veliku zvijezdu, a novo ime koje se dovodi u vezu s 'kraljevskim klubom' je ono Raheema Sterlinga

Odlaskom Cristiana Ronalda u Juventus, madridski Real izgubio je dašak glamura i sada to nekako pokušava nadoknaditi. Samo ovog ljetnog prijelaznog roka uprava' kraljeva' potrošila je na pojačanja više od pola milijarde eura (prodala za manje o 200 milijuna eura), no i dalje to nije ni približno što bi željeli navijači Reala.

Zna to i predsjednik kluba Florentino Perez koji je nakon kupovine Edena Hazarda za 100 milijuna eura krenuo u lov na novu zvijezdu svjetskog nogometa. Prije par dana pisalo se o interesu za Kyliana Mbappea koji je u vlasništvu PSG-a, a sada je u engleskim medijima procurila informacija kako je španjolski velikan zagrizao za Raheema Sterlinga.

  • +5
Engleski nogometaš Raheem Sterling Izvor: EPA / Autor: GEORGI LICOVSKI

Ofenzivac Manchester Cityja ključni je igrač, vezan je ugovorm čak do ljeta 2023., a tržišna vrijednost mu je procijenjena na 140 milijuna eura. U Realu su svjesni kako ga ne mogu kupiti za male novce i da je potrebno najvjerojatnije iskeširati rekordan iznos (zasad je to prelazak Neymara u PSG iz Barce za 222 milijuna eura) ili pronaći neku drugu opciju koja uključuje nešto manje novca, ali uz dodatak od pokojeg igrača.

Tako 'Otočani' tvrde da su u Realu pripremili ponudu od 70 milijuna eura u gotovini te bi dali Cityju i Garetha Balea. Sada su na redu predstavnici 'građana', ali nekako sumnjamo da će ih ova ponuda 'izbaciti iz cipela'.