Sprema se veliki transfer

Adidas se uključuje u možda i najveći transfer u povijesti nogometa i iz utrke za ponajboljeg napadača na svijetu izbacuje Barcelonu

03.11.2019 u 15:07

Bionic
Reading

Adidas želi Kyliana Mbappéa dovesti u Real Madrid ili Juventus, a Talijani pišu da je torinski sastav čak i bliže sjajnom francuskom napadaču

Kylian Mbappé jedan je od najboljih napadača današnjice, a iako ima tek 20 godina već je ostavio dubok trag u svjetskom nogometu. Mladi Francuz sigurno će jednoga dana biti Zlatna lopta i kroz koju godinu, posebno kada se umirove Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, vladati nogometnim svijetom.

Zato ne čudi da ga želi pola Europe, a najviše su se do sada spominjali Barcelona i Real Madrid. Naravno, u ovom je dvoboju u prednosti Real koji ima više novaca i koji je spreman dati 200 ili više milijuna eura za kvalitetno pojačanje. Ipak, Diario Gol piše kako bi im posao mogao pokvariti Juventus i to posredstvom Adidasa.

Adidas koji je sponzor igrača, želi Mbappéa odvesti iz PSG-a, a favoriti su im Juventus i Real Madrid, a talijanski mediji pišu da čak više naginju Juventusu, vrlo vjerojatno u želji da ga upare s Cristianom Ronaldom što bi bio sjajan i igrački i marketinški potez.

Mbappé je ove sezone, usprkos ozljedama, upisao 10 nastupa za PSG i zabio devet golova, te četiri puta asistirao. Jasno je da se neće još dugo zadržati u Parizu, a Adidas je izgleda odlučio iz utrke udaljiti Barcelonu, pa će borbu voditi Juventus i Real Madrid.