PRIZNAO POGREŠKU?

Preokret u slučaju Vrsaljko: Simeone povukao očajnički potez!

12.12.2017 u 11:42

Bionic
Reading

Dnevnik Marca javlja kako trener Atletica Diego Simeone kao i savjetnik Gil Marin pokušavaju uvjeriti Šimu Vrsaljka da ostane u klubu i nakon ove zime...

Podsjetimo, naš 25-godišnji reprezentativac nezadovoljan je minutažom koju dobiva u madridskom klubu u posljednje vrijeme, a čak niti ozljeda drugog desnog beka Juanfrana nije ga bila vratila u početni sastav pa je odlučio zatražiti transfer već ove zime.

  • +3
Šime Vrsaljko Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Susana Vera

Među zainteresiranim klubovima za Vrsaljkove usluge su Napoli i Manchester City, ali nisu spremni ponuditi 25 milijuna eura koliko Atletico smatra da trenutno vrijedi hrvatski branič.

U Madridu su također svjesni da je Juanfran na zalazu karijere, a da novog talentiranog desnog beka poput Vrsaljka neće biti lako pronaći.

Dnevnik Marca javlja kako zbog toga Diego Simeone uvjerava Šimu da ostane u klubu, a na ostanak ga nagovaraju i crnogorski suigrač Stefan Savić, kao i savjetnik Gil Marin.

Konačna odluka ipak je na Dalićevom reprezentativcu koji želi u što boljoj formi dočekati početak Svjetskog prvenstva. Kod Argentinca se Vrsaljko nije naigrao, ali možda se situacija promijeni, jer čini se da je Simeone molbom da ostane priznao da je pogriješio ignorirajući ga ove sezone...