stalno ga prate

Jesu li u Chelseaju požalili što su se opet odrekli Marija Pašalića?

12.12.2017 u 10:02

Bionic
Reading

Hrvatski veznjak Mario Pašalić priznao je za ruske medije da ga skauti Chelseaja i dalje prate te da je s njima razgovarao nakon pogotka u gradskom derbiju protiv CSKA, no povratak u London još nije u planovima...

Podsjetimo, mladi 22-godišnji igrač sredine terena prešao je iz Hajduka u Chelsea prije tri i pol godine, ali nikad nije dobio priliku u dresu londonskog kluba i svake godine su ga slali na posudbu.

  • +3
Mario Pašalić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Imao je priliku Pašalić dosad kao posuđeni igrač igrati u Elcheu, Monacu, Milanu, a ove sezone i moskovskom Spartaku za koji je nastupio u 15 utakmica ruskog prvenstva i postigao četiri pogotka, a jedan je dodao i u Kupu.

Nakon što je zabio u derbiju protiv Zenita, ponovo je bio strijelac i protiv gradskog rivala CSKA te priznaje da ga skauti engleskog kluba s kojim ima važeći ugovor i dalje prate.

'Na svakoj su utakmici skauti Chelseaja u Moskvi. Drago mi je da me se sjećaju, pričao sam s njima nakon CSKA, a i trener Carrera je dobar s Conteom i može mu dati najbolju ocjenu moje igre,' izjavio je Mario Pašalić pa se osvrnuo na svoju situaciju:

'Teško mi je svake godine igrati na posudbi, radi se o različitim zemljama i jezicima, novim avanturama. Za mene se u Spartaku još nije sve odigralo kako treba, jer potrebno je vremena za prilagodbu i polako ulazim u ekipu. Nije lako kad se privikneš na jedno mjesto pa moraš ići na drugo.'

Spartak se nakon slabog starta sezone probio na treće mjesto ljestvice u Rusiji, s osam bodova zaostatka za vodećim Lokomotivom, a iz Lige prvaka je ispao i nastavlja natjecanje u Europskoj ligi. Zbog zime do veljače uopće neće igrati utakmice.

'Gotov je prvi dio sezone i sada idemo na odmor, što mi je malo čudno, ali imali smo to i u Italiji, s tim da je ovdje pauza duža. To će mi pomoći da se rekuperiram,' zaključio je Pašalić koji bi mogao pronaći svoje mjesto i na Dalićevom popisu za SP.