UŽIVO NA MEČU

Poznati holivudski glumac naklonio se Stipi Miočiću; objavio zajedničku fotku i poruku...

19.08.2019 u 10:12

Bionic
Reading

Čestitke Stipi Miočiću na ponovnom osvajanju teškaškog pojasa u UFC-u pristižu sa svih strana, a jedna je došla i od poznatog glumca Mickey Rourkea

Poznati holivudski glumac Mickey Rourke, koji si je lice uništio estetskim zahvatima, veliki je ljubitelj borilačkih sportova, a i sam se jedno vrijeme bavio boksom. On nije mogao propustiti UFC 241 u Anahaeimu na kojem je Miočić vratio titulu u teškoj kategoriji.

Rourke je uživao u meču, a poslije spektakla zaletio se do našeg borca i njegove supruge te se fotografirao. Poslije je objavio zajedničku fotografiju na društvenoj mreži te je napisao kratku poruku:

'Novi prvak teške kategorije Stipe Miočić i njegova prelijepa supruga Ryan. Nose pojas natrag u Ohio. Bila je ovo sjajna i teška borba. Respekt za obojicu. Ovo je bilo za sve vatrogasce diljem svijeta', napisao je Rourke na Instagramu.

Podsjećamo, Miočić se revanširao Danielu Cormieru te ga svladao tehničkim nokautom u četvrtoj rundi.

'DC je težak protivnik, baš je težak, samo je dolazio na mene, napadao me, ali ovo je borba i sve je moguće. U četvrtoj rundi sam vidio da mu nanosim štetu, trener mi je rekao da koristim tu desnu ruku', rekao je tada Stipe Miočić pred 18.000 gledatelja i milijunskim auditorijem koji su putem interneta pratili ovaj meč u mikrofon Joea Rogana.

  • +17
UFC, Stipe Miočić vs. Daniel Cormier Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia