dana white u šoku

Podivljali McGregor poput propalice izazvao najveći skandal u povijesti UFC-a!

06.04.2018 u 08:54

Bionic
Reading

Conor McGregor priveden je nakon što je s grupom prijatelja napao autobus u kojem su se nalazili borci koji se trebaju boriti u New Yorku ovog vikenda, uključujući i Habiba Nurmagomedova. Dana White opisao je ovaj incident kao nešto najodvratnije u povijesti UFC-a...

Irski 29-godišnji borac možda je najveća zvijezda slobodne borbe, ali ovaj put je prešao svaku granicu i pitanje je hoće li mu poslodavac oprostiti.

  • +19
Conor McGregor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, ovog četvrtka s grupom prijatelja napao je autobus u kojem su se nalazili borci koji će se u New Yorku boriti na UFC 223 priredbi. Pritom je prijetio i urlao pa razbio staklo i ozlijedio trojicu boraca, a najgore je prošao Michael Chiesa koji je zbog posjekotina morao otkazati svoj dvoboj s Pettisom.

McGregor koji se nije borio još od onog takozvanog boksačkog 'meča stoljeća' s Mayweatherom kasnije je uhićen, a predsjednik UFC-a nije mogao vjerovati što se dogodilo.

'Ovo je najodvratnija stvar koja se dogodila u povijesti UFC-a. Ovi svi borci trebali su mir dok skidaju kilograme, a onda se pojavila hrpa od dvadeset propalica koja je napravila to što je napravila,' izjavio je Dana White i dodao kako je jednom njegovom zaposleniku slomljen zglob.

'Nakon ovog, ništa više neće biti isto,' naglasio je White što znači da je budućnost McGregora pod okriljem UFC-a u pitanju.

McGregorov napad bio je odgovor na sukob koji se dogodio prije par dana između njegovog pulena Artema Lobova s Habibom Nurmagomedovom, s kojim je i inače u lošim odnosima, a nalaze se u istoj kategoriji pa je možda na ovaj način pokušao i napumpati atmosferu za budući međusobni okršaj. No, umjesto toga ispao je potpuni idiot...

Autor: Youtube