ULTIMATUM

Ozbiljna prijetnja predsjednika, a ako se takav scenarij ostvari, hrvatski reprezentativac mogao bi ostati bez SP-a u Kataru!

11.08.2022 u 11:41

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car u velikim je problemima te bi mogao ostati bez svjetskog prvenstva u Kataru koji počinje u studenom ove godine

Hrvatski branič trebao bi biti na popisu izbornika Zlatka Dalića za Mundijal, ali Ćaleta-Car se našao na mukama u Olympique Marseilleu. Naime, predsjednik francuskog prvoligaša Pablo Longoria održao je konferenciju za novinare i javno dao ultimatum igračima kojima ugovor ističe na kraju ove sezone.

U slučaju da ne produže ugovore završit će u drugoj momčadi Olympiquea, a takva sudbina prijeti i hrvatskom stoperu koji je vezan uz Francuze do ljeta 2023. Prvi čovjek francuskog velikana ne želi da u sastavu igraju igrači koji bi mogli otići besplatno.

Inače, Ćaleta-Car ne bi imao ništa protiv da ostane na Velodromeu, ali do dogovora nije zasad došlo pa bi isto tako mogao biti izbačen iz prve momčadi što bi mu umanjilo šanse da s hrvatskom reprezentacijom putuje u Katar.

Podsjećamo, trener Olympiquea je Igor Tudor koji je u prvenstvo ušao pobjedom protiv Reimsa 4:1.