POČELO JE ODBROJAVANJE

Ovo je predobro; UFC objavio prvu video najavu spektakla s Miočićem u glavnoj ulozi

25.04.2018 u 12:19

Bionic
Reading

Odbrojavanje je počelo! Samo 73 dana nas dijeli od za sada najiščekivanijeg UFC obračuna u 2018. godini – onog između Stipe Miočića i Daniela Cormiera u glavnoj borbi UFC-a 226

UFC je u utorak objavio prvu video najavu od koje nam se 'zaledila krv u žilama' i zbog koje smo poželjeli da ovih 73 dana prođu što prije.

U međuvremenu pratimo novu sezone reality showa 'The Ultimate Fighter' u kojoj su Stipe i Daniel treneri suprotstavljenih momčadi. Nakon prvog kola, tim prvaka u poluteškoj kategoriji je u prednosti. Danas se u SAD-u emitira druga epizoda, piše Fight Site.

Uživajte u prvoj video najavi za mega spektakl u Las Vegasu. Sigurni smo da će ih biti još mnogo…

Inače, nedavno je Miočić otkrio tajnu svojeg uspjeh...

'Da nema mojih trenera, ja danas ne bih bio ovdje gdje sam. Oni su u moj uspjeh uložili svoje vrijeme i svoj trud. Oni su žrtvovali jako puno toga, ostavljali su svoju djecu kod kuće da bi bili sa mnom i uvijek su bili tu za mene,' emotivno je govorio Miočić te dodao na istu temu.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Njihove supruge nikada nisu prigovarale, pokazale su veliko razumijevanje. Ja uistinu trebam zahvaliti njihovim suprugama, to su sjajne žene, jer su dozvolile mojim trenerima da putuju sa mnom. Mi smo jedan jako dobro podmazan stroj, već osam godina smo zajedno, šalimo se, volimo se i smijemo se zajedno. Mi smo zapravo braća.'