sad je već panika

Ovo je dokaz koliko je Modrić blizu odlaska iz Reala; 'kraljevi' su mu već pronašli zamjenu

04.08.2018 u 10:19

Bionic
Reading

U Madridu su odlučni, tvrde kako nema šanse da Luka Modrić napusti Real i ode u Inter. No, čini se kako predsjednik Florentino Perez želi biti siguran u slučaju da se transfer ipak ostvari, iako za Modrića traži 750 milijuna eura odštete! Krenuo je Perez tražiti zamjenu za kapetana hrvatske reprezentacije, a prvi izbor mu je veznjak Juventusa

Osveta bi mogla biti slatka, posebno ako se dogodi još jedan spektakularan transfer u ovom prijelaznom roku. Cristiano Ronaldo iz Reala je otišao u Juventus, a odlazak iz momčadi 'kraljeva' zatražio je i Luka Modrić koji želi u Inter.

Situacija je izuzetno napeta, u Madridu je zavladala panika, zamjenu za Ronalda nemoguće je pronaći, a momčad bi odlaskom Modrića bila potpuno obezglavljena. Predsjednik Reala Florentino Perez objavio je kako je odšteta za Modrića čak 750 milijuna eura, ali kapetan hrvatske reprezentacije odlučan je u svom naumu da napusti 'kraljeve'.

Zato je Perez krenuo u potragu za novim 'dirigentom' u veznome redu, a prvi mu je izbor zvijezda Juventusa i reprezentacije BiH Miralem Pjanić (28)!

Da, Pjanić je realna opcija jer je Perez već neko vrijeme 'slab' na sjajnog veznjaka, no problem je to što ga 'love' i ostali velikani poput Chelseaja (ako momčad napusti Eden Hazard), Barcelona te Chelsea. Do završetka prijelaznog roka još je punih mjesec dana (traje do 9. rujna!) i sigurno je da će biti još velikih potresa na nogometnom tržištu.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Pjanić je u Juve stigao za 32 milijuna eura iz Rome u ljeto 2016. godine. Prije toga je igrao za Metz i Lyon koji ga je 'vučici' 2011. godine prodao za 11 milijuna eura. Juve ga ne bi pustio za manje od 60 milijuna eura, ako bi uopće i želio prodati svog ponajboljeg igrača posljednjih sezona.

Iz Juventusa se još nisu oglasili, sigurno je da će učiniti sve da Pjanića zadrže u Torinu, ali Real mora obnoviti i pojačati momčad i sigurno neće štedjeti. Ako još uz to može barem malo oslabiti ljutitog protivnika koji joj je preoteo Ronalda... Ne bi bilo sretnijeg čovjeka od Pereza...