TO ŠTO NUDI INTER JE LUDO

Ako je ovo istina onda je jasno zašto Luka Modrić želi 'pobjeći' iz Real Madrida

03.08.2018 u 17:19

Bionic
Reading

Inter je pod svaku cijenu odlučio dovesti Luku Modrića i talijanski velikan spreman je dati hrvatskom kapetanu veću godišnju plaću od one koju ima u Real Madridu

Puno toga se pisalo o mogućem prelasku Luke Modrića iz Reala u Inter, a sve je nekako izgledalo kao nemoguća misija, jer je prvi čovjek 'kraljevskog kluba' Florentino Perez izjavio da naš veznjak može otići samo ukoliko netko isplati odštetnu klauzulu od 750 milijuna eura.

Ipak, talijanski mediji ne posustaju, tamo smatraju da će Perez izaći u susret Modriću, kojeg ugovor sa europskim prvakom veže do ljeta 2020., i da će ga pustiti ovog ljeta uz pristojan iznos.

Tako Corriere della Sera piše da Inter misli da bi bilo dovoljno da Realu isplate 15 milijuna eura za jednogodišnju posudbu, a onda dodaju još 25 'milja' za otkup cijelog ugovora. Dakle, ukupno 40 milijuna eura....

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Isto tako isti medij navodi da ni Modrićeva plaća ne bi smjela biti problem. Hrvatski kapetan u Realu zarađuje deset milijuna eura godišnje, a u Interu mu nude 11,5 milijuna po sezoni. Odakle talijanskom velikanu novac, jer ga promatra Uefa zbog financijskog fair-playa, zasad nije važno.

Luka Modrić Izvor: Društvene mreže

I još nešto! Inter bi Modriću ponudio četverogodišnji ugovor što je fantastična stvar za igrača koji će uskoro navršiti 33 godine.

Uglavnom Real i dalje vodi glavnu riječ, ali Inter ima sve više i više aduta s kojima 'vrbuje' najboljeg igrača SP-a u svoje redove.