'čerupanje' real madrida

Senzacija iz Italije: Inter čini sve kako bi kupio kapetana hrvatske reprezentacije

01.08.2018 u 10:07

Bionic
Reading

Kolovoz će biti paklen, kako zbog vrućina, tako i zbog senzacionalnih transfera. Prijelazni se rok tek zahuktava, a u Italiji bi moglo biti svega. Posljednje informacije koje stižu s 'čizme' govore kako talijanski velikani nastavljaju 'čerupanje' madridskog Reala. Prvo je Cristiano Ronaldo stigao u Juventus, a sada je Luka Modrić na meti Intera...

Da odmah razjasnimo, informacije oko mogućeg dolaska Luke Modrića (33) u milanski Inter ne stižu iz 'sivih' krugova i sumnjivih izvora. Dapače, i sada su 'procurile' slučajno jer čelnici Intera navodno već neko vrijeme u potpunoj tajnosti pregovaraju s Modrićem i njegovim agentima!

Tako u isto vrijeme senzacionalnu vijest donose Gazzetta dello Sport, Sky Sport, a sve je potvrdio i jedan od najupućenijih talijanskih novinara Gianluca Di Marzio.

Cijelu je lavinu transfera pokrenuo dolazak Cristiana Ronalda u Juventus pa su i konkurenti, a prije svih milanski Inter, krenuli u kupovinu pojačanja. 'Nerazzurri' su već potvrdili kupovinu jednog hrvatskog reprezentativca, stigao je Šime Vrsaljko iz Atletico Madrida, u klubu su od ranije Ivan Perišić i Marcelo Brozović, a sada bi se hrvatska kolonija trebala upotpuniti dolaskom najboljeg - kapetana hrvatske reprezentacije i najboljeg igrača SP-a u Rusiji Luke Modrića!

Svi izvori kazuju kako Modrić s Interom pregovara već neko vrijeme te kako ne bi imao ništa protiv dolaska u redove Intera. To je, prema navodima talijanskih medija, i priznao suigračima za vrijeme SP-a. Inter ima dovoljno novca za otkup Luke Modrića kojeg ugovor s 'kraljevima' veže do 2020. godine, pitanje je samo hoće li svi ti deseci milijuna eura 'smekšati' čelnike Reala. Momčad je ionako već 'očerupana' odlaskom Ronalda, na izlaznim je vratima i Kovačić, a ostanu li i bez Modrića bio bi to konačni udarac ambicijama 'kraljevskog' kluba.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Modrić u Madridu ima ugovor od oko 10 milijuna eura na godinu, a 'nerazzurri' mu nude nešto izdašniju plaću iako je hrvatski kapetan već u veteranskim godinama. No, najboljeg igrača SP-a ipak treba platiti i na njemu se ne može štedjeti, jasno je to i čelnicima Intera koji su za Modrića spremni ponuditi 40 milijuna eura...

No, koliko je Modrićev odlazak iz Reala realnost? Događala su se i veća čuda, pa i sam Ronaldo je napustio Madrid, zašto onda ne bi i Luka Modrić?