NAKON UTAKMICE

Osijekov 'bombarder' Petar Bočkaj dao svoj iskreni sud o derbiju s Dinamom: Žalimo, ali dali smo sve od sebe...

22.04.2021 u 09:42

Bionic
Reading

U 30. kolu Hrvatski Telekom Prve lige, u Gradskom vrtu su Osijek i Dinamo odigrali 1:1, a svoje mišljenje o derbiju dao je jedan od najboljih igrača domaće momčadi Petar Bočkaj

Podsjećamo, hrvatski prvak je sjajno ušao u susret i 'Modri' su poveli već u petoj minuti, a pogodak je postigao Lovro Majer. Ivanušec je ubacio s desne strane, Ademi spustio glavom na drugu vratnicu, a Majer ispred Škorića zabio za 1:0.

U 64. minuti Osijek je izjednačio. Kleinheisler je dugo vukao loptu i nadomak ulasku u šesnaesterac, odlično centrirao na glavu Ercega koji s desetak metara pogađa sam donji desni kut nemoćnog Livakovića.

'Očekivali smo tešku utakmicu, kvalitetnu također, ipak su se sastali prvi i drugi na ljestvici. Borimo se za vrh svim snagama, sve smo pokušali da bismo bili uspješniji. Primili smo taj gol na početku, pomalo nespretno, ali smo vjerovali i nakon toga da se možemo vratiti. Ne samo izjednačiti, nego na kraju i pobijediti. Nije bilo dovoljno za preokret, ali smo osvojili bod i idemo dalje', rekao je Petar Bočkaj.

Osijek - Dinamo 1:1, 30. kolo HT Prve lige (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

'Dvije su to najbolje momčadi u Ligi, očekivanja su bila velika. Ispunili smo ih, dobar nogomet se gledao na TV-u, bila je dinamična utakmica s puno šansi i izglednih prilika. Mislim da je pravedan neriješen rezultat. Oni su sačuvali prednost od dva boda, nismo ih uspjeli dobiti i žalimo za tim, ali dali smo sve od sebe. Jednostavno je to tako, svaka utakmica nosi nešto svoje. No, s velikim samopouzdanjem idemo na Rujevicu, osvojiti sva tri boda', dodao je osječki nogometaš.

  • +32
Osijek - Dinamo, 30. kolo HT Prve lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Na ljestvici vodi Dinamo sa 68 bodova, dva više od Osijeka koji ima utakmicu više, dok je Rijeka sada treća sa 51 bodom, bodom više od Gorice. Hajduk na petom mjestu ima 44 boda.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Osijek - Dinamo 1:1, 30. kolo HT Prve lige, (izjave trenera) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal