IZ 'MODRE' SVLAČIONICE

Trener Dinama Damir Krznar objasnio zašto je u derbiju toliko čekao s izmjenama, a prokomentirao je i zgusnuti raspored svoje momčadi

22.04.2021 u 06:33

Bionic
Reading

U derbiju 30. kola HT Prve lige Osijek i Dinamo su u Gradskom vrtu odigrali 1:1, a svoj komentar na utakmicu dao je trener gostujuće momčadi Damir Krznar

Bio je to sjajan okršaj dvije najbolje hrvatske momčadi. Dinamo je poveo već u petoj minuti golom Lovre Majera, a izjednačio je Ante Erceg u 64. minuti.

'Očekivali smo više od jednog boda. U prvom poluvremenu smo definitivno bili bolji, ali u drugom dijelu je Osijek imao neke ozbiljne prilike. Međutim, mi smo također tražili pobjedu do kraja, do posljednje sekunde. Možemo biti zadovoljni ritmom utakmice, mislim da je bilo jako dinamično za ovaj dio sezone', rekao je trener Dinama Damir Krznar te dodao:

  • +32
Osijek - Dinamo, 30. kolo HT Prve lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

'Odgađao sam sa zamjenama baš zbog toga da dođemo do drugog pogotka. Vjera koju imate u igrače vas tjera da pričekate s mijenjanjem. Idemo dalje, imamo široki igrački kadar koji će bez problema odraditi ovaj zgusnuti raspored. Nećemo padati.'

Osijek - Dinamo 0:1 (Lovro Majer, 5) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

Podsjećamo, hrvatski prvak je sjajno ušao u susret i 'Modri' su poveli već u petoj minuti, a pogodak je postigao Lovro Majer. Ivanušec je ubacio s desne strane, Ademi spustio glavom na drugu vratnicu, a Majer ispred Škorića zabio za 1:0.

U 64. minuti izjednačenje. Kleinheisler je dugo vukao loptu i nadomak ulasku u šesnaesterac, odlično centrirao na glavu Ercega koji s desetak metara pogodio sam donji desni kut nemoćnog Livakovića.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 68 bodova, dva više od Osijeka koji ima utakmicu više, dok je Rijeka sada treća sa 51 bodom, bodom više od Gorice. Hajduk na petom mjestu ima 44 boda.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Osijek - Dinamo 1:1 (Ante Erceg, 64) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal
Osijek - Dinamo 1:1, 30. kolo HT Prve lige, (izjave trenera) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal